Ontdek wat een WordPress website voor uw bedrijf kan doen.

Onderstaand ziet u een overzicht van de service die wij leveren, gevolgd door een adviesprijs per categorie website. Let op, deze prijzen variëren vanzelfsprekend en worden bepaald aan de hand van uw specifieke wensen.

Diensten

Voordelen van WordPress

Alles begint met de site. Tegen een relatief laag startbedrag produceren wij binnen no-time een professionele en stijlvolle website, volledig gemaakt aan de hand van uw wensen en geselecteerde opties. Deze service bevat vanzelfsprekend onze mogelijkheden tot web-optimalisatie, zoals SEO (zoekmachine-optimalisatie) waardoor uw website sneller wordt gevonden vanaf een zoekmachine zoals Google.

Klant is koning; uw wensen zijn voor ons enorm belangrijk. Elke website heeft zijn eigen stijl nodig. Het persoonlijke contact van Web Design Jaap levert, gecombineerd met uw verwachtingen en behoeften, een professionele weergave in uw eigen stijl.

WordPress is een veel gebruikte ontwikkelomgeving, zo ook bij Web Design Jaap. Wij ontwerpen onze eigen WordPress thema's voor een persoonlijke touch, gecombineerd met een modern, stijlvol en responsief design. Ook maken wij waar nodig gebruik van de duizenden WordPress plug-ins voor een optimale functionaliteit, en daarmee ook duizenden mogelijkheden, zoals boekingstools, webshopfuncties, betalingssystemen en alles wat er verder te bedenken valt.

Webhosting

U betaalt een maandelijks bedrag, dit bestaat voor het grootste deel uit webhosting. Dit betekent dat u een 'plekje' op het internet huurt, waardoor uw website verzekerd online staat. Web Design Jaap werkt met betrouwbare en internationale cloud-hosting, zodat u verzekerd bent van een website die nooit meer offline gaat.

 

Onderhoud

De maandelijkse betaling komt samen met onderhoud. In tegenstelling tot het 'uurtje-factuurtje-beleid' van de meeste aanbieders krijgt u bij ons een vaste maandelijkse prijs, waarin al onze service inbegrepen zit. Dit is inclusief variabel onderhoud, zoals een aanpassing op de website, een verandering van pakket, et cetera. Geen gezeur met uren, maar een vaste, onveranderlijke prijs.

 

Marketing Design

De maandelijkse prijs wordt afgemaakt door onze extra diensten, waarmee uw passie en/of bedrijf het beste uit de verf komt. Marketing Design is hier een deel van. Logo Design voor nieuwe ondernemingen en Banner Ad Design zijn hierin onze primaire onderdelen. Wij bieden ook hulp in advertenties via Google Ads, waarin uw site effectief wordt gepromoot op het internet.

Tarieven*

* Dit is een geschatte prijsmarge, de uiteindelijke tarieven zijn persoonlijk samengesteld. Dit kan verschillen van de geschatte marge.

 

Pakket Eenmalige start-up kosten** (excl. 21% BTW) Vaste maandelijkse kosten*** (excl. 21% BTW)
Informatiesite (contactinformatie, berichtenmodules, etc) - Perfect voor ZZP'ers, ondernemingen zonder webshop of hobbyisten. €200 - €1000 €20 - €50
Webshop (internationale betaling, eigen invulling op bezorging, etc) - Perfect voor ondernemers/hobbyisten met behoefte aan een online shop €1000 - €2000 €100 - €180
Vakantiehuis/hotel/toerisme reserveringssite - Geschikt voor vakantiehuisverhuur, als landingspagina, contact én online reserveringssysteem met betaling, boeking, etc. €400 - €1100 €30 - €70

** De start-up kosten hangen af van een aantal factoren, waaronder de werkuren die aan de website worden besteed. Dit bedrag wordt in de offerte geïnventariseerd.

***  De maandelijkse kosten hangen af van de grootte van de site (webhosting), en de service die nodig is. Diensten zoals betalingsmogelijkheden kosten een maandelijks bedrag.